WOODS 35
  De Sprookjes locatie in het Gooi

 Welkom bij  Woods35!

Heerlijke Ambachtelijke Pannenkoeken
Ontdek de magie van onze ambachtelijk bereide pannenkoeken. Bij Pannenkoekenhuis Woods35 laten we de kunst van het pannenkoeken bakken tot leven komen. Met een assortiment van zowel klassieke als creatieve smaken, bieden wij een culinaire ervaring die zowel jong als oud zal betoveren.


Unieke Locatie voor Feesten en Partijen
Op zoek naar de perfecte plek voor je speciale gelegenheid? Bij Woods35 bieden we een betoverende locatie te midden van een sprookjesachtig bos. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileum, een zakelijke bijeenkomst of een andere viering, onze ruimte is geschikt voor groepen van verschillende groottes.


Onvergetelijke Kinderfeestjes
Maak van de verjaardag van je kind een magisch avontuur! Bij Woods35 organiseren we speciale kinderfeestjes met pannenkoekenversiering, knutselactiviteiten en sprookjesvertellingen. Gegarandeerd plezier voor de kleintjes!


Bekijk Ons Menu
Ontdek ons uitgebreide menu met een smakelijke variëteit aan pannenkoeken, van klassieke tot verrassende combinaties. We gebruiken alleen de beste ingrediënten om een onvergetelijke smaakbeleving te garanderen.


Reserveer Nu
Bel ons op 035-7735446 of stuur een e-mail naar pannenkoekenhuiswoods35@gmail.com om je tafel te reserveren of  eventswoods35@gmail.comom meer informatie te ontvangen over het organiseren van een evenement bij Woods35.


Openingstijden
Woensdag - Vrijdag: 17:00 -20:00
Zaterdag - Zondag: 10:00 - 20:00


We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Woods35, waar smaak, sfeer en gastvrijheid samenkomen!

 
E-mailen
Bellen
Map
Info