WOODS 35
  De Sprookjes locatie in het Gooi

🔥 Welkom bij Woods 35! 🔥
Ontdek de magie van gesmolten smaakexplosies bij het enige fondueparadijs in de stad. Bij Woods 35 geloven we dat eten meer is dan een maaltijd; het is een ervaring die gedeeld moet worden.


🧀 Smelt je zorgen weg: Kies je kaas! 🧀
Dompel jezelf onder in de verleidelijke wereld van kaasfondue. Onze chef-koks hebben een harmonieuze selectie samengesteld van de fijnste kazen, perfect om samen met vrienden en familie van te genieten. Van klassieke Gruyère tot pittige sambal fondue, ontdek jouw favoriete smaakexplosie.


🥩 Vlees, vuur en vreugde: Proef de passie! 🥩
Laat je innerlijke vuurmaker los en dompel verse stukjes vlees in onze zorgvuldig samengestelde bouillons of olie . Met premium vlees en verrukkelijke sauzen bieden we een ongeëvenaarde culinaire belevenis. Een feest voor de smaakpapillen!


🍰 Zoet genot: Sluit af met een zoete noot! 🍰
Laat ruimte over voor het grand finale - onze decadente chocoladefondue. Doop vers fruit, marshmallows, en heerlijke lekkernijen in zijdezachte chocolade. Het is de perfecte afsluiter voor een avond vol gezelligheid.


Bij Woods 35 staat de fondueset niet alleen centraal op tafel, maar ook in onze filosofie. Het is meer dan eten; het is een viering van verbondenheid en genot. Maak van elke maaltijd een feest en kom samen om te proeven, te delen en herinneringen te maken.


Dompel jezelf onder in de fonduemagie en laat het smelten beginnen!


🍷 Proost op gezelligheid bij Woods 35 🍷


E-mailen
Bellen
Map
Info