Woods 35
Kaas en wijn sinds 2020

 

Welkom bij Woods35

"Welkom bij ons fonduerestaurant, waar we sinds 2020 de kunst van smelten en dippen perfectioneren. Ons restaurant is niet alleen de ultieme bestemming voor liefhebbers van fondue, maar ook dé plek voor onvergetelijke feesten en evenementen. Kom bij ons langs en dompel jezelf onder in een wereld van smaak en gezelligheid, waar elke hap een feestje is!"
Mooie locatie in bosrijk gebiedFondue restaurant woods35

Stap binnen in onze betoverende bosrijke omgeving en laat u meevoeren op een culinair avontuur vol kaas, vlees, chocolade en mooie wijnen. Sinds 2020 verwelkomen wij gasten om te genieten van onze unieke fondue-ervaring, waar ambachtelijke smaken samenkomen in een sfeervolle setting. Onze specialiteit is het creëren van magische momenten rondom de fonduetafel, waar vrienden en familie samenkomen om te proeven, te delen en te genieten van heerlijke gerechten en verfijnde wijnen. Laat ons u verrassen en verwennen met onze smaakvolle selecties en gastvrije service. Ontsnap aan de drukte van alledag en dompel uzelf onder in de warme gastvrijheid van Woods35
Kom langs en laat ons u verwelkomen in ons culinaire paradijs midden in de natuur!


Onze mooie locatie is er ook voor evenementen.

 

Bij ons vieren we feesten en partijen in alle soorten en maten. Of het nu gaat om een intieme verjaardagsviering, een grootschalig bedrijfsevenement of een romantische bruiloft, wij staan klaar om uw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken. Met onze creativiteit, professionaliteit en oog voor detail zorgen we ervoor dat elk feest bij ons een grandioos succes wordt. Laat ons uw wensen weten en samen creëren we een evenement dat perfect past bij uw stijl en visie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat het feest beginnen!
Lorem ipsum dolor sit ametMENUKAARTMENUKAART


Button


Button