WOODS 35
  De Sprookjes locatie in het Gooi

Feesten en Partijen in Woods35
Op zoek naar de perfecte locatie om jouw speciale gelegenheid te vieren? Bij Woods creëren we onvergetelijke momenten die nog jarenlang worden gekoesterd. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of zelfs een intiem huwelijk, wij bieden een warme en gastvrije omgeving die zorgt voor een unieke ervaring.


Zaalverhuur voor Elke Gelegenheid
Onze sfeervolle zaal is geschikt voor groepen van verschillende groottes. Of je nu een intieme bijeenkomst plant of een groot feest, we hebben de perfecte ruimte voor jou. Ons toegewijde evenemententeam staat klaar om je te helpen bij het plannen van alle details, van de opstelling van de ruimte tot het menu.


Trouwen in een Betoverend Decor
Droom je van een romantische bruiloft omgeven door de natuur? Onze locatie biedt een idyllische setting voor het vieren van de liefde. Met een prachtig buitenbereik en een sfeervolle binnenruimte, is [Naam van je Pannenkoekenhuis] een betoverende trouwlocatie die je de dag van je dromen zal bezorgen.


Wat We Bieden:
Professionele evenementenplanners om je te begeleiden door het hele proces
Een uitgebreid menu met heerlijke pannenkoeken en culinaire hoogstandjes
Flexibele ruimteopstellingen en inrichtingsopties
Mogelijkheid tot maatwerk, inclusief thema-decoraties en speciale verzoeken


Neem Contact Op
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw speciale gelegenheid? Neem gerust contact met ons op om de details te bespreken en een bezichtiging te plannen. We kijken er naar uit om samen met jou een onvergetelijk evenement te creëren! 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info